Gazi and Kukësi cannot solve the problem of Berisha's pulpit, but Washington and SPAK!

2023-09-19 10:03:26 / EDITORIAL NGA NAMIR LAPARDHAJA

Gazi and Kukësi cannot solve the problem of Berisha's pulpit, but
Being a movement protected by the interest of becoming a shield for Sali Berisha from the Anglo-American attacks and from the hatred towards Lulzim Basha, "Foltorja" is a group that is not united by the principle, but by the bargain for the division of the thing.

Her candidate in Kukës, after the Gjici scandal and after leaving the field free from the official PD, in a different situation, would have had all the conditions to win easily, but the use he is making of the 'Partition Group' ' of these elections, giving a stale show like this meeting of the deputies, not only does not leave him any chance to win, but will simply serve as a 'battle mule' for the 'problems' of Tirana, which have nothing to do with the troubles and problems of the Kuksians.
Apart from the Democrats in Kukës, no one else cares about the victory of the municipality.
Sali Berisha does not care, because his 'problem' is not solved by Kukësi and Tropoja, but by Brussels and Washington. Even SPAK obviously...

Gazmend Bardhit nuk i intereson, sepse llogaritë e tij nuk dalin nga fitoret e Berishës, por nga humbja dhe asgjësimi politikisht i tij.
Deputetët as mish as peshk, që u venë nga pas të dyve, më shumë se sa nga bindja, i ndjekin nga frika e sulmeve të Berishës ose nga ideja se në politikë shkohet pas të fortit dhe, meqenëse Bashën e konsiderojnë të dobët, e vetmja mundësi për të mbijetuar politikisht është të ndjekin berihanë.

Në këtë panoramë, ku politikën nuk e bashkon interesi i përbashkët për të fituar, por interesi vetjak i të gjithë protagonistëve për të humbur, kjo shfaqje e sotme përveç shëmtisë nuk ka asnjë emër tjetër.
“Foltorja” mund të bëjë mbledhje në Kukës, ashtu siç mund të bëjë mbledhje në të gjithë bashkitë e vendit, por një gjë e tillë nuk ofron asnjë zgjidhje për hallet dhe shqetësimet që kanë qytetet tona.

Siç ka rezultuar edhe më parë, shndërrimi i zgjedhjeve vendore në politike, në kontekstin ku gjendet sot Shqipëria, përveçse favorizon mazhorancën dhe kandidatin e saj, nuk sjell asgjë tjetër.

Kështu që me lëvizjen e sotme, përveçse dëmit elektoral, asnjë e mirë nuk do t’i vijë kandidatit të “Foltores”.

An old democrat from Kuksi, while seeing Mul Noka a few days ago getting out of his "Range Rover" of the latest model, said to the author of these lines: "There is no greater insult for us Kuksi to come to us Muli with his arrogance and arrogance to ask for our votes. With Basha, we barely kicked him out the door, Saliu let us in through the window and made him our big boss."

Happening now...