The mission that Lulzim Basha must complete!

2023-06-01 14:23:10 / IDE NGA MIRELA KARABINA

The mission that Lulzim Basha must complete!

For several days, Lulzim Basha has started meetings with young people, democrats and citizens and is revealing some essential causes for the functioning of democracy: open lists, vetting in politics, term limits, President of the Republic with full powers.
The uncompromising fight with the Bermuda Triangle is the mission that Lulzim Basha started two years ago and it is time for him to finish it!

In September 2021, in the interest of the Democratic Party, he decided to separate from the past, suspended Sali Berisha from the DP parliamentary group, aligning the party with our strategic and vital ally the USA. The Assembly of December 18, 2021 of the DP revealed the journey of facing the truth and took the political decision of choosing the future and breaking away from the past. After losing the elections of March 6, 2022, which took place in extraordinary conditions, shortly after the violent attack on January 8 against the PD building from Foltorja, Lulzim Basha resigns as the chairman of the Party. This act was undertaken to reflect and on the other hand (Mr. Berisha) in order to calm and clarify the democrats with the truth and unite them. But this did not happen, Sali Berisha continued his journey, falling head over heels for the party. badly tearing him apart. Therefore, the articulation of these causes today by Mr. Basha comes in a completely different reality than before.

Koha i dha të drejtë Lulzim Bashës!

Zgjedhjet e 14 majit 2023 dëshmuan më së miri që Lëvizja Foltore prej dy vitesh shpartalloi Partinë Demokratike dhe jo vetëm nuk e rrëzoi regjimin e Edi Ramës, por pengoi rrotacionin politik. Ndërsa, rezultati katastrofik që Bashkë Fitojmë mori në këto zgjedhje dëshmoi se 300e ca mijë mijë demokratë  i thanë stop koalicionit Berisha-Metaj. Inteligjenca e elektoratit opozitar ishte më e lartë se propaganda ekonomike, politike, mediatike dhe financiare e Trekëndëshit të Bermudës: 62-64% e  qytetarëve i refuzuan, maxhoranca me gjithë makinerinë e pushtetit 10 vjeçar në funksion të saj nuk arriti dot të rrisë votat e veta, përkundrazi pati rënie,
Elektorati opozitar, i majtë dhe i djathtë, janë të neveritur nga kjo klasë politike!
Ndërsa Partia Demokratike nën drejtimin e Kryetarit në Detyrë Z. Alibeaj, falë stoicizmit dhe qëndrueshmërisë së tij, në kushtet e agresionit të brendshëm dhe të jashtëm, rezistoi, nuk u asgjësua dhe përmes një fushatë dinjitoze dhe një narrative politike të qartë, në zgjedhjet lokale  mori 104 mijë vota të pastra idealistësh që e besuan atë.

Artikulimi i kauzave të rëndësishme për demokracinë dhe marrja e përgjegjësisë për t’i jetësuar ato është themeltar. Por, ajo që përbën interes dhe e vendos Lulzim Bashën në një dimension të ri, sot, është qasja me të vërtetën, transparenca për vendimarrjet me kosto për vendin dhe vendosmëria e tij për t’i shkuar deri në fund këtij misioni.

Day after day he is unfolding just that, facing the truth, facing the Democrats, taking responsibility for mistakes and reflecting on them.
The Democratic Party will be a governing alternative when it addresses the Albanians with the truth, separated from the past and without its dark shadows, incompatible with corruption and alongside the USA, the United Kingdom and the European Union.

This is the mission that Lulzim Basha revealed two years ago.
And today it's time to end it…
 

ideas

Nga Sidi Hasanaj 20:16 ideas

No Drama!

Nga Sidi Hasanaj

Alfa recipes

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128