Fërgesë me mëlçi, receta tradicionale e tavës së dheut
2024-08-04 08:48:20 / RECETA ALFA
ALFA PRESS
Përbërësit
500 gr mëlçi
500 gr gjizë
2 qepë
2 hudhra
1 lugë miell misri
1 spec djegës
2 domate
250 ml ujë
Vaj ulliri
Kripë, piper
Përgatitja:
Presim mëlçinë në copëza dhe e kaurdisim në tigan me vaj ulliri derisa të skuqet. E largojmë nga tigani dhe në atë yndyrë skuqim qepën e grirë, hudhrën dhe specin djegës. Pasi skuqet qepa shtojmë kripë, piper dhe miellin e misrit. Më pas shtojmë domatet e grira, ujin, gjizën dhe mëlçitë e skuqura. E lëmë të gatuhet pak minuta dhe më pas të gjithë masën e vendosim në tavë dheu dhe e pjekim për 40 minuta.
Where does Edi Rama's courage come from that continues to humiliate Albanians?!
Nga Namir Lapardhaja
ideas
top
Alfa recipes
TRENDING
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128