Olta e pranon me mburrje: Unë e eliminova...

2023-03-31 17:23:14 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Olta e pranon me mburrje: Unë e eliminova...

Zgjedhjet për lider brenda “Big Brother VIP” duket se kanë nxitur debate dhe dinamika të shumta.

Olta dhe Luizi kanë shprehur hapur dëshirën për këtë rol që vjen edhe me një avantazh në lojë.
Por ajo që ka marrë vëmendje ishte një deklaratë e Oltës, e cila tha se ka qenë ajo shkaku pse Ermiona u largua nga “Big Brother”.

Aktorja pyet Nitën për kë do votojë dhe kjo e fundit i tha: “Prit, të shohim”. Kjo përgjigje nuk i pëlqeu Oltës, e cila nisi t’i përmendë ato që ajo i cilëson “ndere për Nitën” dhe sipas saj, e tillë ishte dalja e Jonës.

Biseda

Olta: You won't vote for me, will you? Do you have a problem? Do you want me to remind you what I did for you? Do you remember Jona when it came out, when you were nominated?

Nita: For what, Jon?

Olta: Do you remember when you were nominated? So you escaped the nomination.

Nita: Yes, Jona came out. You mean you took it out?

Olta: I contributed a little.

 

Happening now...

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128