Pse do largohet sonte Olta? Zbulohen disa arsye

2023-04-01 20:17:40 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Pse do largohet sonte Olta? Zbulohen disa arsye

Nga promo e emisionit Big Brother Prime, që do të jetë sonte, u tha se Olta ka kërkuar të dalë.

Olta ka kërkuar të dalë sepse ka marrë informacione se nuk do të arrijë ta fitojë dot.

Por ajo që duket nga bisedat e saj, banorët e rinj që kanë hyrë më vonë dhe që dinë më shumë rreth situatës jashtë, ja kanë shprehur që ajo nuk do të arrijë ta fitojë.

Pas sulmit terrorist në Top Channel duket se Olta nuk ka marrë konfirmimin e Dorit për të qëndruar.

 

Happening now...

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128