Arsyeja astrologjike pse nuk duhet t’i besoni askujt këtë javë, madje as vetes!

14 Qershor 2024, 08:31 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

Arsyeja astrologjike pse nuk duhet t’i besoni askujt këtë

Lumturisht, periudha astrologjike për sezonin e Binjakëve dhe muajin e gëzuar të qershorit ka qenë pothuajse e qetë. Këtë javë, Mërkuri, planeti i komunikimit dhe Venusi, planeti i estetikës dhe tërheqjes, janë te Binjakët dhe të dy po formojnë një shesh të përafërt me Neptunin, planetin e ëndrrave, drogave dhe iluzioneve te Peshqit.

Ky tranzit pengon aftësinë tonë për të dëgjuar dhe parë njerëzit qartë. Mos i beso askujt dhe asgjëje, as asaj që thonë, as asaj që sheh, as vetes.

I emëruar për perëndinë e detit, Neptuni na bën thirrje të besojmë te demat–t. Kjo valle katrore zhvillohet në dy shenja të njohura për dispozitat e tyre. Të dy Binjakët dhe Peshqit përfaqësohen respektivisht nga dy figura, binjakë të pavdekshëm dhe peshq kundërshtarë. Këto shenja përcaktohen nga aftësia e tyre për t’u përshtatur, për të mbajtur perspektiva kontradiktore.

Në këtë mënyrë, gjithçka shërben si një ftesë për të vlerësuar kuriozitetin mbi sigurinë, konsideratën mbi angazhimin e plotë të dërgimit ose refuzimin. Është gjithashtu një kohë e shkëlqyer për të eksperimentuar.

Duke vënë në dukje se gjithçka zhvillohet në shenja të ndryshueshme, astrologu Evan Nathaniel Grim sugjeron se:

Njerëzit kanë më shumë gjasa të jenë mendjehapur por edhe me dy fytyra dhe mashtrues. Aplikoni një sy kritik ndaj çdo situate dhe merrni parasysh motivet e fshehta sa herë që dikush ju premton diçka.

Po ndodh...