Fondue me djathë Fontina
18 Nëntor 2022, 07:25 / RECETA ALFA

Koha e përgatitjes: 10 minuta
Koha e infusionit: 30 minuta
Koha e gatimit: 15 minuta
Për 4 persona
Përbërësit
200 gr djathë Fontina, 200 ml qumësht, 2 të verdha vezësh
Përgatitja
1. Priteni djathin Fontina në kubik. Vendoseni në një tenxhere dhe mbulojeni me qumësht.
2. Lërini të infusohen me njëri tjetrin për 30 minuta.
3. Shtoni të verdhat e vezëve, trazojini dhe gatuajini në zjarr të ngadaltë (ose banjomari), derisa të përftohet një masë e njëtrajtshme kremoze.
4. Shërbejeni me feta të trasha tosti, buke të thekur dhe me një gotë verë të bardhë.
Këshilla e shefit
Ø Djathi i shkrirë Fontina shkon shumë me tartufin e prerë në feta.
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
Nga Gentian Gaba
ide
"Dënim paraprak për Belinda Ballukun", përgjigje për Baton Haxhiun
Nga Blendi Kajsiu
Teatri që fsheh prapaskenën
Nga Patrik Sadikaj
Vija e kuqe e Berishës dhe vija e zezë e demokracisë në PD
Besmir Semanaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
