'Vajzë garipe', Luizi për Efin: E bëri Oltën që të...

18 Mars 2023, 17:06 / SHOWBIZ ALFA PRESS

'Vajzë garipe', Luizi për Efin: E bëri Oltën

Luizi dhe Qetsori kanë biseduar së fundmi për nominimet që janë zhvilluar në "Big Brother VIP".

Luizi i tha Qetsorit se nominimi më i fortë ka qenë mes tij, Efit dhe Kiarës.

Ai tha se Efi ishte vajzë garipe dhe se e sulmoi Oltën duke e ‘vënë poshtë’ në lojë.

Luizi shtoi se ishte Olta ajo që ia dha idenë Deas për atë nominim.

"Efi është vajzë garipe shumë. E bëri Oltën që...e vendosi Oltën për fundi. Fjala e Oltës ishte ajo për nominimin, i tha Deas.

Po ndodh...