Nesër bllokohet Bypass-in e Fierit për 4 orë, ARRSH: Trafiku devijohet në rrugën e ...

25 Prill 2023, 17:27 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Nesër bllokohet Bypass-in e Fierit për 4 orë, ARRSH: Trafiku

Ditën e nesërme do të bllokohet Bypass-i i Fierit, për shkak të punimeve që po kryhen për rehabilitimin e mbikalimit në kilometrin 18.

Bllokimi do të nisë në orën 09:00 të mëngjesit dhe do të zgjasë për rreth 4 orë.

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se devijimi i trafikut do të bëhet nga rruga e vjetër Fier-Vlorë.

ARRSH thotë se në bashkëpunim me Policinë e Qarkullimit Rrugor janë marrë të gjitha masat për devijimin e trafikut sipas Planit të Menaxhimit të Trafikut, si dhe vendosjen e sinjalistikës provizore për të orientuar përdoruesit e rrugës

Po ndodh...