Kruja dhe Kurbini përfshihen nga reshjet e dendura të shiut, bllokohet nënkalimi në Fushë Mamurras

17 Prill 2024, 12:35 / AKTUALITET ALFA PRESS

Kruja dhe Kurbini përfshihen nga reshjet e dendura të shiut, bllokohet

Pothuaj i gjithë territori i Shqipërisë është përfshirë nga reshjet e shiut këtë të mërkurë.

Rajoni i Krujës dhe Kurbinit janë përfshirë nga reshje të dendura të shiut, ku deri ë këtë momente prurjet kanë shkaktuar bllokimin e nënkalimit në Fushë Mamurras.

Bllokimi i zgarave të shkarkimit të ujërave la sjellë grumbullimin pranë nënkalimit në autostradën Thumanë-Fushë Milot duke vështirësuar qarkullimin e automjeteve, konkretisht atyre të vogla.

Një banor i fshatit, ka mundësuar lëvizjen e mbetjeve në zgarat e bllokuara, dhe largimin e ujërave. Një shqetësim i përvitshëm nga reshjet, dhe asnjë masë në riparimin e zgarave të dëmtuara nga autoritetet e mirëmbajtjes. 

 

Po ndodh...