Goditet grupi kriminal që trafikonte qenie njerëzore, SPAK lëshon 26 urdhër-arreste, mes tyre zyrtarë të lartë të policisë

12 Prill 2024, 10:29 / AKTUALITET ALFA PRESS

Goditet grupi kriminal që trafikonte qenie njerëzore, SPAK lëshon

Një operacion i gjerë është zhvilluar në mbarë Shqipërinë, ku janë lëshuar edhe 26 urdhër arreste, mes tyre ka edhe punonjës policie.

Aksioni është zhvilluar nga Drejtoria e Përgjithshme kundër trafikimit të qenieve njerëzore dhe emigrantëve të paligjshëm.

Operacioni është shtrirë në disa qytete të vendit kryesisht në pikat kufitare por edhe në zonat ku kalojnë rrugën ndërqytetase.(Vijon)

 

Po ndodh...

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128