Magji dashurie duke përdorur magjinë e zezë

16 Shtator 2022, 09:34 / MISTERE ALFA PRESS

Magji dashurie duke përdorur magjinë e zezë

Magjia e zezë nuk la askënd indiferent, madje edhe skeptikët më famëkeq u shmangën magjistarëve të errët. Njerëzit duhet të besojnë në diçka, kështu që ata ndihen të mbështetur dhe të sigurt në vetvete. Shumë njerëz besojnë në misticizëm, ata kanë shumë frikë nga gjithçka e botës tjetër. Por ka nga ata që nuk mund ta imagjinojnë jetën pa magji, është në të që ata gjejnë ndihmë ose ngushëllim.

Magjia është e ndryshme - ka magji të zezë dhe ka të bardhë. Magjia e bardhë, si rregull, praktikohet nga shëruesit ose shëruesit. Kjo specie synon të ndihmojë të tjerët, të shërojë sëmundjet dhe të largojë mallkimet. Magjia e zezë, përkundrazi, është e dobishme vetëm për atë që e përdor atë. Shumë njerëz kanë frikë të përfshihen me këtë lloj magjie, sepse është e frikshme për ta. Besohet se ekzekutuesit e dëshirave të magjistarit të zi janë demonët, dhe nganjëherë vetë djalli.

Dëshirat nuk plotësohen ashtu, ai që dëshiron duhet të paguajë detyrimisht, më së shpeshti me shpirtin ose shëndetin. Mjafton të kujtojmë se si varroseshin shtrigat në kohët e vjetra - ata vuajtën për një kohë të gjatë, dhe pas vdekjes ata preferuan të digjen. Shtriga nuk mund të largohej në një botë tjetër pa i dhënë dhuratën dikujt. Në momentin e agonisë, të afërmit kishin frikë të ishin pranë, befas do t'i merrte kjo dhuratë e rëndë.

Besohet se magjia e zezë nuk mund të mësohet më vete. Komplotet thjesht nuk do të funksionojnë, dhe me komplotin e gabuar, ekziston një shans për të dëmtuar veten.

Në magjinë e zezë, ekziston një rit i tërë kalimi, pas së cilës një person mund të kryejë rituale magjike. Fillimi nënkupton që një person duhet të braktisë plotësisht besimin në Zot, përndryshe forcat e errëta nuk do ta ndihmojnë atë. Një magjistar i errët mund të hyjë në një kishë dhe madje të pendohet, por e gjithë fuqia do ta lërë atë, forcat e errëta janë shumë prekëse. Në disa raste, ju duhet të bëni një sakrificë si dhuratë për demonët.

Nëse një person ka një magjistar ose shtrigë në familjen e tij, ekziston një probabilitet i lartë që ky person të ketë aftësi magjike.

Ndonjëherë shtrigat e errëta ose magjistarët, që nuk kanë të afërm, trajnojnë një të huaj. Në fund të fundit, më vonë ata patjetër duhet të kalojnë dhuratën e tyre në mënyrë që të vdesin me qetësi. Dhe ka diçka për të mësuar, sepse magjia e zezë kërkon shumë përpjekje nga ana e magjistarit.


Si rregull, para çdo veprimi magjik, kryhet një ritual i veçantë në mënyrë që magjia të fillojë të veprojë. Në magjinë e errët ekziston një gjendje e tillë si sakrifica. Nuk duhet të jetë një trup i pajetë i kafshëve që u vra në mesnatë. Ndonjëherë duhet të sakrifikosh veten, për shembull, për të paguar me një pjesë të gjakut për punën e bërë nga demonët.

Koha dhe data e ritualit janë gjithashtu të rëndësishme. Për shembull, në hënën e re, ritet magjike nuk kryhen, në ditë të tilla është më mirë t'i planifikoni ato. Magjitë e dashurisë kryhen më shpesh në hënën në rritje, në mënyrë që ndjenjat e të magjepsurve të rriten me hënën. Dëmtimi ose komplotet kryhen në hënën në rënie. Hëna e plotë është faza më e fortë, në këtë ditë magjia fiton fuqi shtesë dhe të fuqishme. Koha për çdo ritual është e ndryshme, magjitë e dashurisë zakonisht kryhen deri në mesnatë, dhe komplotet për para ose shëndet në agim.

Magjia e zezë ndahet në disa lloje.

Magji vudu
Kjo lloj magjie i përket Haitianëve, ishin ata që filluan ta praktikojnë atë. Magjia e Voodoo fillimisht nuk mund të bënte pa vrasje rituale, prandaj u konsiderua më e tmerrshmja. Magjistarët gjithashtu zombizonin njerëzit, kështu që ata u anashkaluan. Pak njerëz e dinë që magjistarët Voodoo janë në gjendje të parashikojnë të ardhmen, në magjinë e tyre ka rite të veçanta që synojnë këtë. Magjia vudu ka për qëllim nënshtrimin e vullnetit të një personi, kapjen e vetëdijes së tij. Por ka edhe rituale që një person të sëmuret ose të vdesë.


Si të bëni një kukull vudu në shtëpi?
Para së gjithash, mendoni me kujdes, pse ju nevojitet kjo? Nëse vendimi merret, atëherë mënyra për të bërë një kukull për të shkatërruar armikun është mjaft e thjeshtë.
Është e nevojshme për të marrë arna e zezë. Qepni dy kukulla të vogla prej tyre. Ata duhet të pozicionohen në mënyrë që njëri prej tyre të përqafojë të dytin nga pas. Është e nevojshme të qepni materialin e tij (flokët, thonjtë) në kukullën e armikut. Tjetra, në hënën në rënie, duhet të blini 7 gjilpëra të reja me të njëjtën gjatësi. Pas të gjitha përgatitjeve, mund të vazhdoni me ritualin.


Me gjilpërën e parë shpojeni kokën e kukullës së armikut dhe thuaj: “Unë (emri yt), të shpoj, të lidh fort dhe të gjymtoj trupin (emri i armikut), siç e shpoj, lidh fort dhe gjymtoj trupin e kjo kukull.”
Me një gjilpërë të dytë, shponi zonën e gjoksit të kukullës dhe thoni: "Të betohem, (emri i shkelësit), në emër të Satanit, që nga ky moment nuk do ta dini shëndetin tuaj. dhe mos ji i qetë!”

Fusni gjilpërën e tretë në stomak, me fjalët: "Të betohem, (emri i shkelësit), për forcat e Magjisë së Zezë, se forcat do të të lënë!"
Shponi këmbën e katërt dhe të pestë, duke thënë: "Që tani e tutje, do të jeni në fuqinë time!"

Fusni të gjashtin dhe të shtatën në këmbë, duke thënë: "Ju jeni të lidhur fort nga fuqitë e magjisë sime dhe vetëm unë mund t'ju çliroj!"
Lëre aty ku askush nuk mund të gjejë. Nëse shkelësi falet, duhet të tërhiqni të gjitha gjilpërat dhe të shpërndani kukullat.

Magjitë e dashurisë dhe prisushki
Me rëndësi të madhe në magji është magjia e dashurisë. Ajo ka ekzistuar që nga kohërat e lashta, e përdorur nga gratë dhe burrat. Kur një person është i dashuruar pa shpërblim, ai është i aftë për shumë, nëse vetëm objekti i adhurimit të tij është afër. Duhet mbajtur mend se i magjepsuri nuk do të jetë atje me vullnetin e tij të lirë. Njerëzit e magjepsur gjithmonë përfundojnë keq - ata ose bëhen një pijanec i dehur ose vdesin herët nga një sëmundje. Në fund të fundit, i magjepsuri shkon kundër vullnetit të tij, ai është i detyruar, kështu që ndonjëherë do të ndjejë se gjithçka po shkon keq. Për shkak të kësaj, ai vuan ose mund të bëjë edhe vetëvrasje.

Para se të bëni një magji dashurie, duhet të mendoni me kujdes nëse dëshironi një fat të tillë për të dashurin tuaj.

Si të bëni një magji vetë?
Magjia më e lehtë e dashurisë konsiderohet të jetë një mollë, dhe më e forta është një varrezë ose magji e zezë e dashurisë.

Për të magjepsur një të dashur me një mollë, duhet ta këpusni atë nga një pemë me duart tuaja (një magji dashurie nuk do të funksionojë në një mollë të blerë në dyqan). Pikërisht në mesnatë, duhet të pritet në 2 gjysma, të hiqen kockat. Shkruani emrin e të dashurit tuaj në një copë letër dhe vendoseni copën e letrës midis gjysmave të mollës. Lidhni gjysmat me fije të kuqe dhe merrni mollën në dorën tuaj të djathtë. Thuaj: "Ndërsa kjo mollë thahet, kështu ju (emri) do të thaheni mbi mua." Në mëngjes, frutat duhet të varrosen në mënyrë që askush të mos shohë.

Komplote
Komplotet që njerëzit po përpiqen të përmirësojnë jetën e tyre. Ka komplote për përfitime monetare për të përmirësuar shëndetin, burri nuk eci majtas, etj. Komplotet konsiderohen si më të lehtat nga ritualet, por ato kanë fuqi dhe ndikim të fuqishëm. Rregullat për përdorimin e komploteve janë mjaft të thjeshta:


Askush nuk mund të tregojë për qëllimet e tyre;
komplotet bëhen pas mesnate;
nuk mund të ndjesh frikë, entitetet e errëta mund të depërtojnë në mbrojtje.
Nëse një person është i vendosur të marrë pasuri me çdo mjet, atëherë ka shumë komplote për para, për shembull, kjo:
Ju duhet të merrni një lugë meli, një majë tokë nga udhëkryqi (në këtë udhëkryq duhet të lini 9 monedha dhe të thoni: "Unë erdha (a) Unë jam një skllav (a) (emri) në Kryqin e Djallit, o ju djaj, si keni gjithmone qejf, jo halle, nuk njihni halle, nuk njihni skamjen, qe te mos bredha neper bote lakuriq e te varfer.Me jepni nje hise me fat nga Djalli dhe një thes ari dhe argjendi. Unë përkulem para Djallit dhe jap shpirtin tim në këmbim, dhe ju më jepni një pjesë të lumtur. Kështu qoftë! "). Prisni flokët nga pjesa e pasme e kokës, digjeni dhe përzieni hirin me melin dhe dheun. Spërkateni këtë përzierje në cep të shtëpisë dhe hidheni pak në portofolin tuaj.


Dëmtimi dhe syri i keq
Ndonjëherë mund të dëgjoni frazën nga njerëzit: "Është sikur më kanë mashtruar". Fakti është se dëmtimi dhe syri i keq kanë hyrë prej kohësh në jetën tonë. Është shumë e mundur që kur një person është i pafat në gjithçka, ai ishte i llastuar. Dëmi mund të bëhet për arsye të ndryshme - zili, pakënaqësi ose zemërim. Bëhet gjithashtu në fusha të ndryshme të jetës - pronë, shëndet, familje dhe madje edhe vdekje. Mënyra më e lehtë për të dëmtuar është të varrosni një foto të viktimës në varreza. Viktima nuk do të vdesë, ajo do të jetë e sëmurë për një kohë të gjatë dhe me dhimbje, të gjitha gjërat do të bien.


Në rast dëmtimi, patjetër që duhet ta paguani demonin me gjakun tuaj - shponi gishtin e unazës dhe pikoni gjak mbi qiri, duke thënë se kjo është viktima juaj për forcat e errëta.

Çfarë ju duhet të mbani mend një magjistar të errët fillestar
Magjia e zezë nuk ndihmon falas, magjistari i zi duhet të paguajë gjithmonë për ndihmë.
Forcat e errëta nuk e njohin hedhjen nga njëra anë në tjetrën - nëse një magjistar është i angazhuar në magji të errët, ai kurrë nuk duhet të kthehet në të bardhë.
Një magjistar i vërtetë i errët duhet të heqë dorë nga kisha, ju mund të hyni në të vetëm kur blini sende për rituale (qirinj, temjan, ikona).
Esencat dhe demonët do ta testojnë të porsaardhurin për forcë. Gjëja kryesore nuk është të kesh frikë, përndryshe nuk mund të presësh ndonjë ndihmë, por të fitosh vetëm një çrregullim mendor.
Gjithmonë duhet menduar mirë përpara kryerjes së ndonjë rituali. Ndëshkimi vjen gjithmonë, ndonjëherë mund të prekë të afërmit më të afërt.

Çdo magji është një nivel i vetëdijes së një personi. Veprimet e këtij lloji nuk japin fuqinë mbi botën që shumica e magjistarëve u premtojnë klientëve të tyre.

Si të magjepsni një djalë vetë në shtëpi?

Cilat janë llojet e magjisë?
Tani mund të takoni dy lloje të ndikimit të energjisë - magji e zezë dhe e bardhë. Opsioni i parë është aftësia për të thirrur forcat e errëta, për të arritur qëllimet e tyre me mbështetjen e tyre. Një ndërveprim i tillë është i mundur vetëm në një nivel të lartë të zhvillimit shpirtëror. Magjia e bardhë përfshin qasje të tjera dhe nuk ka për qëllim zgjidhjen ose ndryshimin e situatave që kanë lindur. Dallimi kryesor është në metodat e përdorura.


Sidoqoftë, magjia e zezë nuk pasqyron jo vetëm dëshirën e një personi për të fituar pushtet, por edhe të gjitha nevojat e tij të papritura. Pra, është magjia e zezë primitive e grimoires, e rezervuar për magjistarët fshatar dhe urrejtja, e magjepsur me magjinë zi e zi të tipit ideologjik. që është një mjet integrimi me botën e së keqes në përgjithësi.

E keqja e Magjisë së Zezë ka qenë gjithmonë e lidhur me djallin, megjithëse edhe fuqitë e fshehura të gjërave natyrore u përdorën në funksionimin e saj. Praktika e magjisë së zezë është e lidhur me fantazitë e gjithçkaje që një person duhet të ndrydhë, se ai duhet të mohojë se ai nuk është lejuar ose lejuar. Kjo është një faqe mbresëlënëse psikologjike e magjisë së zezë, e cila gjithashtu motivon një person sot, magjia e zezë është një nga konstantat antropologjike në këtë kuptim.

Të dy llojet e ndikimit të energjisë kryhen shumë gjerësisht në shtëpi.

Parashikimi i zi përdoret për të arritur qëllimet e mëposhtme:

komplote për para;
magjitë e dashurisë dhe martesa;
komplotet deri në vdekje;
heqja dhe dëmtimi.

Komplote për të rritur paratë
Paraja ka një energji shumë të fortë, sepse tërheq edhe shëndetin dhe lumturinë familjare në shtëpi. Përveç magjive të ndryshme të dashurisë, duhet t'i kushtoni vëmendje qëndrimit tuaj ndaj mbështetjes materiale. Kjo ndikon në paratë dhe shumën e arkëtimit të tyre. Meqenëse të gjitha objektet kanë një memorie, është trajtimi i mirë dhe cilësor ai që kontribuon në kthimin e sendeve, përfshirë kartëmonedhat.

Mjeti i Magjisë së Zezë ka qenë gjithmonë djalli, sepse funksionimi i tij ka qenë gjithmonë i bazuar në aktivizimin e qiellit të vet kafshëror, të cilët janë të përfshirë në egoizmin e instinkteve egoiste. Një akt tipik i magjisë së zezë ishte Izv. sharmi, qëllimi i të cilit ishte, si rregull, dëmtimi dhe shkatërrimi i të tjerëve dhe pasuria e tyre, ndikimi dhe nënshtrimi. Por përveç zemërimit njerëzor, puna e magjisë së zezë reflekton edhe përfitimin dhe oreksin, veçanërisht ato seksuale.

Kërcimi dhe buzëqeshja Belyai është një shprehje e këtij agjitacioni të përjetshëm të njeriut, me stil të dyshimtë dhe ekuilibër të humbur. Ky njeri ferr është një fakt material dhe demonët nuk janë vetëm fjalë, por edhe fuqi, të cilat në shekullin e njëzetë nuk kanë humbur asnjë nga ndikimi i tij i egër. Kjo është arsyeja pse vetë djalli mund të marrë forma të panumërta. Personifikimi i këtyre fenomeneve intrapsikike është padyshim një nga misteret më të mëdha të okultizmit dhe sugjeron se dimensionet e psikikës dhe ndërveprimi i saj me botën janë ende të njohura vetëm pjesërisht.

është e ndaluar të shpenzohen paratë e sapo fituara. Është e dëshirueshme që paratë të "kalojnë natën" në shtëpinë tuaj;
emërtimet me vlerë më të madhe duhet të mbahen veçmas nga ato më të voglat dhe këshillohet që të mos ndërrohen. Kjo për faktin se paratë janë të lidhura me njëra-tjetrën, përkatësisht, ndikojnë pozitivisht në gjendjen financiare të shtëpisë tuaj;
asnjë mendim negativ. Siguria materiale e një personi varet edhe nga disponimi i tij i brendshëm. Shumë shpesh, ankesat e vazhdueshme për gjendjen e tyre financiare krijojnë një program negativ, i cili më tej zbatohet në mënyrë aktive në mënyrë të pandërgjegjshme.

Djalli vs Farkëtari - magji
Vetëm zbulimet e fundit të fotografimit të disa halucinacioneve në zonën ku ndodhet objekti i tyre dëshmojnë se edhe kjo faqe "fantastike" e magjisë ka thelbin e saj të vërtetë. Prandaj, djalli është vetë një magjistar, praktika e tij inkurajohet nga forcat që ai përthith njëkohësisht, magjia e zezë shndërrohet në egregorë astral të viruseve përkatëse, të cilat mund të stimulojnë dhe shterojnë. Prandaj fati i këtyre zezakëve është gjithmonë tragjik dhe radikal. Magjia e zezë ishte lëndë e kafshëve të natës dhe të shëmtuara, barishteve fyese dhe, natyrisht, gjakut dhe spermës njerëzore.

Një nga më të përdorurat është një ceremoni që duhet kryer në shtëpi. Është e nevojshme të bëni një komplot në ditën e parë të muajit të ri. Për ta bërë këtë, lini një gotë me ujë në mënyrë që drita e hënës të bjerë mbi të. Duhet të qëndrojë deri në hënën e plotë. Pas kësaj, duhet të lani fytyrën me ujë nga një gotë dhe të thoni një magji:

Manualët e magjisë së zezë ishin veçanërisht të famshëm për Fuqinë e Ferrit, që i atribuohet gabimisht Faustit. Historia e magjisë së zezë i përket historive të pabesueshme, për shembull. Çmenduri satanike në varrezat e Saint-Medard, masa e zezë e zonjës de Montespana përpunon me magjistarët fshatar e shumë të tjerë. A .: Libri i një ceremonie magjike, regji. Është thjesht e pamundur të verifikohet kjo ndryshe përveçse me ndihmën e përvojës personale, por nuk është aspak e përshtatshme për verifikim dhe një metodë serioze.

Vetëm psikologjia në vetvete është porta e disa shkencëtarëve si një shpellë që nuk ka vlerë tjetër përveç pranimit aktual të magjisë. Nga njëra anë ka magjistarë fanatikë, shkenca të tjera fanatike dhe diku në mes. Ne nuk mund të kontrollojmë nëse veprimi ynë me të vërtetë ndikon në realitet, apo nëse është thjesht vetëmashtrim. Mund të themi vetëm se pasi të ketë ndodhur një operacion i caktuar që ne e prisnim nga operacioni. Vizionet e entiteteve astrale në ringjallje janë vetëm halucinacione, por ç'të themi për shikimin në të ardhmen?

"Ashtu si ju muaji ishit i hollë, por u mbushët, ashtu edhe unë i kam të gjitha të mirat që të mbushet shtëpia."
Një tjetër rit për para duhet të kryhet edhe në shtëpi. Ajo do të kërkojë artikujt e mëposhtëm: një qiri jeshil, çdo vaj vegjetal, borzilok i lëmuar. Është e nevojshme të shkruani emrin tuaj në qiri, si dhe të tregoni shumën e saktë të parave që kërkohet në një kohë të shkurtër. Më pas, qiri duhet të lubrifikohet me vaj dhe borzilok, të ndizet dhe të përsëritet disa herë:

Është një shfaqje, një propozim, apo mund ta shohim vërtet të ardhmen? Sepse edhe nëse nuk ka magji për t'u gjetur, ajo mund të jetë e Vërteta që ne po përpiqemi të gjejmë, pse jo. Magjia do të ishte një mjet i madh edhe pa të. Duke përdorur stërvitjen magjike, do të jeni në gjendje të kontrolloni ëndrrat tuaja, të kontrolloni trupin tuaj, të përmirësoni kujtesën dhe karakterin tuaj. Nuk ka nevojë për ndonjë njohuri misterioze, thjesht na duhet. Mënyra e magjisë nuk është vetëm të shkaktojmë eklipse kur na pëlqen, ose t'i bëjmë nxënësit të pengohen dhe të thyejnë kllapa, magjia ka të bëjë kryesisht me zhvillimin mendor të individit, pasi kjo është magjia e tij më e madhe dhe rreziku më i madh.

"Paratë vijnë, paratë rriten, paratë do të gjejnë rrugën e tyre në xhepin tim!"
Komplotet e dashurisë
Ndodh që marrëdhëniet me një të dashur nuk shtohen fare. Mund të ketë shumë arsye për këtë, por disa përdorin magji për t'i zgjidhur ato. Një ndikim i tillë ndikon si në marrëdhëniet ekzistuese ashtu edhe në dashurinë e re. Magjia e zezë e dashurisë mund të ketë një ndikim pozitiv nëse drejtohet drejt qëllimeve dhe ndihmës krijuese. Gjithashtu, përdorimi i një veprimi të tillë energjetik mund të shkatërrojë programin e vetmisë që një person krijoi në mënyrë të pandërgjegjshme për veten e tij pas një marrëdhënieje të pasuksesshme ose pas dashurisë së pashpërblyer. Vlen të përmendet se njerëzit me ndjenjën e braktisjes i nënshtrohen më lehtë programeve të tjera negative: mungesës së parave ose beqarisë.

Magji e zezë për të ndëshkuar shkelësin
Është vetëm një çështje për të parë të gjithë se si e perceptojnë botën, qoftë magjike apo thjesht racionale. Askush nuk mund t'i besojë askujt, shumë herë studimi është manipuluar në një mënyrë ose në një tjetër. A mund të besojmë ndonjëherë diçka që promovon funksione shkencore paranormale? Kështu, jemi në një qorrsokak nga i cili nuk ka rrugëdalje.

Ata që merren me magji e dinë se ka diçka në të, por nuk mund të justifikojnë pretendimet e tyre, vetëm veprimet janë të matshme, por me kalimin e kohës ato tredhen në absurde. Nuk është kështu, është njësoj si të përpiqesh të hedhësh poshtë Zotin. Magjistari përgjigjet se ka një përvojë personale të magjisë, ajo funksionon, por nuk mund të matet. Pra, magjia është më shumë një kuptim mendor i botës që ndikon në psikokozmosin dhe realitetin e jashtëm.

Po ndodh...