Thjerrëza me proshutë të tymosur
1 Maj 2024, 07:20 / RECETA ALFA

Thjerrëza me proshutë të tymosur
Përbërësit:
400 gr thjerrëza
150 gr bejkon (proshutë ose llukanik)
3 lugë supe gjalpë
1 koncentrat
1/2 lugë supe miell
Kripë, piper
Përgatitja:
Pasi i kemi lënë në ujë thjerrëzat i vendosim të ziejnë. Ndërkohë në tigan vëmë 2 lugë gjalpë dhe skuqim lehtë bejkonin të prerë në copa katrore. Kullojmë thjerrëzat, i vëmë në tenxhere dhe shtojmë bejkonin me 1 gotë ujë të nxehtë ku kemi shkrirë koncentratin, kripën e piperin. E lëmë të ziejë dhe në minutat e fundit shtojmë miellin e kaurdisur me pak gjalpë dhe të shuar me ujë.
-
-
Horoskopi për ditën e sotme, 1 maj 2024
1 Maj, 07:10
Po ndodh...
Karmën nuk e ndalon dot Sali Berisha!
Nga Bato Kosova
ide
Sekretari i Parë i PD
Nga Indrit Vokshi
Të “rrëzosh” Edi Ramën duke gënjyer veten…
Nga Patrik Sadikaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128


