Vezë me lakër dhe fasule jeshile
11 Mars 2024, 07:13 / RECETA ALFA

250 gr lakër jeshile
5-6 bishtaja të gjera jeshile
1 limon
Trumzë, rozmarinë
100 gr qepë të njoma
2 lgj vaj ulliri
150 ml koncentrat perimesh
2 kokrra vezë
Kripë, piper i zi
20 gr djath parmixhano
Fillimisht ziejmë vezët surbull në ujë të vluar për 6 minuta dhe më pas i lemë të ftohen menjëherë. Ndërkohë presim në shirita të hollë lakrën si dhe bishtajat, të cilat i presim diagonal. Lajmë mirë limonin dhe ¼ e lëkurës së tij e presim në fije të holla. Gjithashtu për së gjati në shkopinj presim dhe qepët e njoma.
-
-
Horoskopi për ditën e sotme, 11 mars 2024
11 Mars, 07:05 -
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
Nga Gentian Gaba
ide
"Dënim paraprak për Belinda Ballukun", përgjigje për Baton Haxhiun
Nga Blendi Kajsiu
Teatri që fsheh prapaskenën
Nga Patrik Sadikaj
Vija e kuqe e Berishës dhe vija e zezë e demokracisë në PD
Besmir Semanaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128



