Arrestimet e zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve, Artan Hoxha: SPAK-u nuk ka nevojë të bëjë punë me fushatat

7 Qershor 2023, 19:27 / AKTUALITET ALFA PRESS

Arrestimet e zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve, Artan Hoxha: SPAK-u nuk ka

Gazetari Artan Hoxha shprehet në “Top Talk” se ka mbaruar koha kur prokurorët njoftojnë paraprakisht për arrestimet e zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve.

“Koha kur ish-prokurori i vendit thoshte se në shtator do të bëhen arrestime ka mbaruar. Edhe ai vetë është shpallur në kërkim, është i dënuar. SPAK-u nuk ka nevojë të bëjë punë me fushatat. SPAK-u çdo ditë është betejë kundër korrupsionit së pari dhe kundër krimit të organizuar së dyti. Ajo godinë dhe ai grup personash që janë atje brenda kanë të gjithë mekanizmat e duhur ligjore për të kryer arrestime të tjera”.