Makinat rrëshqasin dhe dalin nga rruga, bllokohet për rreth një orë Bypassi në Rrugën e Arbrit

11 Shkurt 2024, 15:31 / AKTUALITET ALFA PRESS

Makinat rrëshqasin dhe dalin nga rruga, bllokohet për rreth një

Bllokohet për më shumë se një orë Rruga e Arbrit në pjesën e Bypassit.

Kjo ka ndodhur për shkak se në një malore të fortë mjetet kanë rrëshqitur duke bërë një varg ta gjatë makinash.

Një tjetër faktor i rrëshqitjes së makinave dyshohet se është hedhja e vajit në rrugë.

Vijon...

 

Po ndodh...