Lufta në Izrael: Hamasi thotë se është gati të zgjasë armëpushimin për katër ditë

2023-11-29 14:36:37 / BOTA ALFA PRESS

Lufta në Izrael: Hamasi thotë se është gati të

Hamasi “është dakord të zgjasë armëpushimin me katër ditë”, i tha AFP sot një burim i afërt me lëvizjen islamike palestineze, pasi marrëveshja Izrael-Hamas për shkëmbimin e të burgosurve izraelit peng-për-palestinez dhe armëpushimin humanitar në Gaza skadon nesër, të enjten, ne mengjes.

Hamasi është në gjendje të lirojë të burgosurit izraelitë që mban me lëvizjet e tjera të rezistencës dhe partitë e tjera gjatë kësaj periudhe, sipas marrëveshjes aktuale dhe në të njëjtat kushte,” tha burimi për AFP .

Happening now...