Today, Edi Rama was forced to overthrow the 32-year-old Republic of corruption!

2023-02-02 13:41:25 / EDITORIAL NGA POLI HOXHA

Today, Edi Rama was forced to overthrow the 32-year-old Republic of corruption!

The former high exponent of the FBI, McGonigal, not only should not be stripped of the "Honorary Citizen of Tropoja" decoration, but every municipality in Albania should urgently do the same.

Even President Begaj, as soon as possible fill a bag with decorations and leave for the USA where he is under arrest and hanged on his chest and neck. His greed for wealth, lovers and a life of luxury has done an extraordinary service to Albania, so it deserves it.

Still seeing only the "tip of the iceberg" with his activity in Tirana, he showed us how the entire old corrupt political class in Albania is an easy place to take the millions they have robbed Albanians during 32 years. Every day, a 32-year-old exponent of political corruption comes out in his pan. With the main carp in the middle of the pan and whole fish around Berisha and Metaj. And here we are:    

-Article 1 pro-against is approved, article 2 pro-against is approved...article 3, 4, 5...50, 62, 70...pro-against is approved!

Breshëria si mitraloz 12.7 e kryetares së Kuvendit, (u mërzit shumë se i tha Bardhi Kukull), Lindita Nikolla ishte edhe epilogu i pluralizmit, e demokracisë funksionale. Ishte fundi i asaj që ka nisur që nga janari i vitit 1991 kur Edi Rama i thoshte Berishës se, “Kjo është luftë vetëm për pushtet”, (kupto për të bërë pasuri). Ka rënë edhe Republika false nën peshën e shtetit, politikës dhe pushtetit të korruptuar 32- vjeçarë.

McGonigal u tregua më i shpejtë se SPAK. Në këtë pikë e sollën situatën dhe tani le ta gëzojnë, deri sa ti zërë nën vete pesha e këtij krimi historik që kanë ngjizur që në 1991, duke instaluar Republikën e Korrupsionit.

Edi Rama duket i këshilluar nga avokatët përtej oqeanit, bëri për veten e tij atë që duhej të bënte: U fsheh pas fustanit të Elisa Spiropalit. Ka frikë nga parlamenti dhe transparenca para shqiptarëve duke u strukur kushedi se ku, njësoj siç po bën edhe me mediet më të mëdha ndërkombëtare që i çanë telefonin dhe inboxin e emaileve.

Tani e vetmja strehë që i ka mbetur është alibia “Berisha-Metaj”. Le ta konsumojnë edhe këtë fazë. Çfarë është parashkruar nga amerikanët dhe drejtësia do të bëhet. Të gjithë bashkë po e turbullojnë Shqipërinë me shpresën, se do të shpëtojnë poshtë llumit që kanë krijuar vetë.

Është e vërtetë se po e turbullojnë keq duke ndjell erë 1997-te dhe 21 Janari, por harrojnë se këtë e ka shpjeguar filozofi kinez Konfuci që 2500 vite më parë: Turbullohet që të kthjellohet përfundimisht!/Alfapress.al

 

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128