From photos to concerts, Sara Hoxha reveals the first details of her acquaintance with Ledri Vula

2023-06-08 00:08:17 / SHOWBIZ ALFA PRESS

From photos to concerts, Sara Hoxha reveals the first details of her

Invited to the show "Pardon My French" today was the winner of the first edition of "Dancing With The Stars", Sara Hoxha. The beauty told in an exclusive interview everything about her experience in the dance show, the first meeting with Ledri and details that we did not know about their beginnings, how they met and not only...

Sara of Ledri, Sara of DWTS or Sara Hoxha?

I have no problem at all. I am finally Sara e Ledri, and I am thankful that I am.

Normal që është, sa goca do të donin të ishin në vendin tim. Unë nuk kam qenë fare një njeri publik kur jam njohur me Ledrin dhe tani më njohin njerëzit prej Ledrit dhe unë këtë gjë nuk e hedh dot poshtë sepse është e vërteta. Unë jam edhe tek “Dancing With The Star” sepse jam njohur nga Ledri dhe jo se unë jam një këngëtare e mirë apo aktore.

Si nisi gjithçka me Ledrin?

E gjitha nisi shumë gradualisht, me Ledrin kam filluar të shkruaj për herë të parë në Instagram krejt pa asnjë lloj tendence, asgjë. I shkruajta unë sepse kemi qenë në një koncert të Ledrit grup edhe unë thjesht i dërgoca foton, ma ktheu dhe unë pastaj nuk i ktheva më përgjigje.

Jemi takuar pastaj pas një viti e pak, ka qenë çdo gjë gradualisht. Në 2016 kemi nisur të flasim prapë. Në një koncert të Ledrit sërish dhe e çuditshmja ishte se ai më njohu, nuk ma mori mendja që do të më mbante mend ishim në Jalë.

Aty ishte e çuditshmja që ai më njohu dhe mua nuk ma merrte mendja sepse sa goca shikon ai pse duhet të më mbajë mend mua? Kisha veshur një fustan rozë dhe si po thoja edhe dalja në publik ndodhi shumë gradualisht pra ne kemi qenë shumë diskret në fillim.

Unë nuk e dija që ai do të më mbante mend dhe ka qenë backstage pak si më poshtë dhe unë bëja xhiro për tek tualeti për ta parë që a do të më shohi, a do më njohi dhe kur ai më thirri “Sara, Sara” bëra njëherë sikur nuk e dëgjova sepse nuk isha e sigurt që a ishte e vërtetë apo më bënë veshët dhe pastaj herën e dytë e kuptova që po më njeh.

Shumë e vështirë në fillim, për të dyja palët por nejse.
Ndoshta për shkak të largësisë?

Largësia por që takoheshim shumë rrallë dhe nuk kemi qenë të dy në gjendje. 

 

Happening now...