Horoskopi për ditën e sotme, 28 shkurt 2024

28 Shkurt 2024, 07:03 / JETË ALFA PRESS

Horoskopi për ditën e sotme, 28 shkurt 2024

Dashi
Disa njerëz nuk mund të pranojnë një shaka – veçanërisht sot. Jini të hapur me njerëzit dhe shikoni në sy. Ju nuk do të fitoni respektin e atyre me të cilët përpiqeni të mashtroni në asnjë nivel. Mbani komunikimin tuaj drejt dhe të ngushtë në këtë kohë.

Demi
Do të zhgënjeheni nga dikush që ka një këndvështrim shumë të ngurtë për situatën në fjalë. Ky person po frustrohet me ju për të njëjtën arsye. Dhembshuria dhe mirëkuptimi do të ndihmojnë në zbutjen e tensionit më shumë sesa agresioni.

Binjaket
Spekulimet tuaja optimiste janë të dobishme në disa raste, por do t’ju bëjnë më shumë dëm sesa dobi në një ditë si kjo e sotmja. Duhen fakte të forta dhe prova të forta. Idetë fantastike do t’ju çojnë ju dhe njerëzit përreth jush në drejtimin e gabuar.

Gaforrja
Idetë tuaja janë të mira, por ato duhet të modifikohen. Duket se po merrni parasysh vetëm një këndvështrim. Tani është koha për të parë anën tjetër të monedhës dhe për të rregulluar pozicionin tuaj në përputhje me rrethanat. Është e favorshme për të ndryshuar kursin në këtë kohë.

Luani
Nuk do të ndiheni të sinkronizuar me botën përreth jush, por kjo nuk është arsye për të ndryshuar këndvështrimin tuaj ose drejtimin aktual të veprimit. Jini tolerant ndaj këndvështrimeve të tjera, por mos u ndjeni të detyruar të ndryshoni pikëpamjet tuaja. Do të vijë koha juaj. Prit.

Virgjëresha
Fati vazhdon t’ju ndjekë. Kontaktet që bëni tani do të kenë një rëndësi të madhe më vonë. Sigurohuni që të mbani kartat e biznesit dhe numrat e telefonit që merrni. Vendosini ato në një vend të sigurt në vend.

Peshorja
Mos kini frikë të lini anën tuaj të ndjeshme të shkëlqejë – edhe në vendin e punës. Është mirë t’u bësh të ditur njerëzve se je njeri dhe se ke edhe ndjenja. Ju nuk mund të luani rolin e luftëtarit gjatë gjithë kohës. Relaksohuni dhe ngadalësoni.

Akrepi
Kujtesa juaj është shumë e mprehtë dhe lehtë do të jeni në gjendje të ruani çdo sërë faktesh që ju vijnë në rrugë. Nëse ju duhet të bëni ndonjë studim për një test ose për një prezantim në punën tuaj, tani është koha për ta bërë këtë. Asgjë nuk do t’i shpëtojë syrit tuaj për detaje.

Shigjetari
Mendja dhe emocionet tuaja do të punojnë së bashku. Rreziku këtu është se nëse emocionet tuaja bëhen dërrmuese për shkak të diçkaje që po ndodh jashtë punës suaj, ju lehtë mund të shpërqendroheni dhe të humbni të gjithë ndjenjën e mendimit racional.

Bricjapi
Mendja juaj është mjaft e bazuar, duke ju ndihmuar të shihni faktet për atë që janë, në vend të asaj që ju i perceptoni se janë. Mos harroni se shpesh ka një mospërputhje të madhe midis këtyre dy gjërave. Sot, nuk do të ketë – prandaj përfitoni nga kjo.

Ujori
Fjalët e ashpra të dikujt do t’ju çojnë në rrugën e gabuar. Me shumë mundësi, ky person nuk po tregohet qëllimisht i ashpër; ai ose ajo thjesht shpreh të vërtetën. Mos lejoni që ndjeshmëria juaj e tepruar e çështjes t’ju pengojë t’i kuptoni qartë faktet.

Peshqit
Ju jeni në një pozicion shumë të favorshëm në shumë mënyra. Ju keni një zotërim të fortë të koncepteve në dorë, ndërsa në të njëjtën kohë jeni të sintonizuar dhe të ndjeshëm ndaj emocioneve të njerëzve të tjerë. Komunikimi me të tjerët shkon jashtëzakonisht mirë, falë këtyre faktorëve.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128