Ndërron jetë Qazim Sejdini, ish-kryetari i bashkisë së Elbasanit!

12 Qershor 2024, 13:18 / JETË ALFA PRESS

Ndërron jetë Qazim Sejdini, ish-kryetari i bashkisë së

Ish-kryetari i Bashkisë së Elbasanit, Qazim Sejdini ka ndërruar jetë.

Pas një beteje të gjatë me sëmundjen ka ndërruar jetë në moshën 73 vjecare ish kryetari i Bashkisë së Elbasanit Qazim Sejdini.

Qazim Sejdini drejtoi Bashkinë e Elbasanit për 12 vite, që nga viti 2007 e deri n ë vitin 2019.

Në vitin 1995 Sejdini u zgjodh President i Dhomës së Tregëtisë dhe Industrisë së Elbasanit.

Ndërsa një vit më vonë, President i Shoqatës së Doganierëve të Shqipërisë dhe nga maji i 2002 deri në maj 2004 ai ishte President i Unionit të Dhomave të Tregëtisë dhe Industrisë së Shqipërisë.

Në tetor 2002 deri në maj 2005 ai u zgjodh Prefekt i Prefekturës së Elbasanit.
Për shkak të problemeve shëndetësore Qazim Sejdini pas mandatit të tretë në krye të bashkisë u tërhoq nga jeta politike dhe kaloi vitet e fundit të jetës pranë familjes.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128