Alfapress.al Ju uron gëzuar Vitin e Ri 2023!

31 Dhjetor 2022, 22:25 / MADE IN ALFA ALFA PRESS

Alfapress.al Ju uron gëzuar Vitin e Ri 2023!

Duke analizuar të gjithe ngjarjet dhe ndodhitë e vitit që lam pas, shpresojmë që çdo gjë të jetë me pozitive vitin e ardhshëm. Media ka për qëllim koherencën e audiencës dhe publikut. Për këtë stafi Alfapress.al është përpjekur me seriozitet të sjell pranë jush të vërtetën pa kompromise apo censurë. 

Duke shpresuar për një vit cilësor mediatik për homologët dhe një vit sa më të mbarë për të gjithë ju që n'a ndiqni çdo ditë; Në këtë mbrëmje të ndërrimit të viteve, stafi i Alfapress.al ju uron përzemërsisht gëzuar Vitin e Ri 2023 duke dëshiruar të jetë një vit sa më produktiv. Urojmë që drejtësia e re të funksionojë dhe të gjithë të korruptuarit e politikës pa dallim, të japin llogari për pengmarrjen që i kanë bërë Shqipërisë në këto 32 vite Tranzicion!

Po ndodh...

ide

receta Alfa

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128