Flet polici që pa UFO-n: Qindra të tjerë e panë, nuk e di pse e mohojnë…

2 Maj 2023, 19:19 / MISTERE ALFA PRESS

Flet polici që pa UFO-n: Qindra të tjerë e panë, nuk e di

Prej shekujsh një pyetje kryesore torturon njerëzimin duke mos marrë asnjëherë përgjigje: A ka alienë në hapësirën e përtejme?

Teksa dyshimet, dhe në disa raste dhe “provat” janë të qarta, autoritetet asnjëherë nuk kanë aprovuar diçka, duke arsyetur se nuk ka snjë dëshmi.

Megjithatë, një ish-zyrtar i qeverisë britanike ka ngritur dyshime për një incident të ndodhur më 31 mars, të vitit 1991 në qiellin e Mbretërisë së Bashkuar

Sipas Pope, atë mbrëmje mbi bazën Cosford RAF në Shropshire u shaq një mjet misterioz fluturues në formë trekëndore.

Pope, i cili në atë kohë kreu i programit të kërkimit të UFO-ve të Ministrisë së Mbrojtjes, shprehet se ky ishte një mister intrigues.

Ai thotë për The Sun se kishte një "passhkrim drithërues" që i lidhte pamjet me ngjarje të ngjashme në Belgjikë.

"Kishte një valë shikimesh gjatë një periudhe prej rreth gjashtë orësh më 30 dhe 31 mars 1993, duke përfshirë një anije të madhe në formë trekëndore që ishte e aftë të lëvizte nga shpejtësi shumë të ngadalta 30-40 mph në shpejtësi të larta në një çast." kujton ai.

“Një dëshmitar e pa atë mjet duke ndezur një rreze të ngushtë drite poshtë në tokë, duke ndjekur mbrapa dhe përpara sikur të kërkonte diçka. Një grup i vogël shikimesh në orën 1:10 të mëngjesit doli të ishte një raketë ruse që rihynte në atmosferën e Tokës, por kjo do të rezultonte vetëm në një shfaqje fishekzjarre në lartësi të madhe, kështu që diçka tjetër po ndodhte. Kemi hetuar por nuk kemi nxjerrë gjë. Gjatë gjithë kohës që po bëja hetimin tim, kishte diçka në fund të mendjes sime dhe nuk mund ta vë gishtin. E dija që më mungonte diçka.”- tregoi ai.

Ai tregon më tej se autoritetet belge përplasën dy avionë luftarakë F16 për të provuar të kapnin atë mjet, të cilin radari ajror nuk e arrinte dot sepse “UFO”-ja e supozuar vazhdoi të thyente bllokimin. Shefi i Shtabit të Forcave Ajrore belge, gjenerali Ëilfried de Brouëer, hetoi personalisht këtë rast, dhe përjashtoi mundësinë që ai objekt të ishte një nga avionët e fuqive të tjera ushtarake, përfshirë SHBA-në.

“Qëndrimi zyrtar i qeverisë belge është se këto pamje mbetën të panjohura. Pastshkrimi jozyrtar ishte 'falë Zotit ata ishin miqësorë, sepse nëse nuk do të kishin qenë, nuk do të kishim bërë asgjë"- tregon Nick.

Nick beson se datat e përputhjes janë më shumë se rastësi. Herë pas here, fenomeni i UFO-ve ju bën këtë, thotë ai. Postshkrimi jozyrtar ishte 'falë Zotit ata ishin miqësorë, sepse po të mos kishin qenë nuk do të kishim bërë asgjë'.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128