“Magjia me vezë më e përhapura në Shqipëri”, Hoxha tregon se çfarë shkakton tek njeriu

11 Qershor 2024, 11:07 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

“Magjia me vezë më e përhapura në

Hoxhë Dritan Beqiri ka zbuluar detaje nga magjia me vezë, që është një nga më të përdorurat.

Në një intervistë televizive ai tha se të gjithë ata që bëjnë magji mohojnë Zotin.

Sipas Hoxhës, magjia me vezë shkakton jetën e shumë individëve pasi shkakton sherre dhe ndikon në shumë aspekte.

“Magjia në islam konsiderohet mohimi i zotit. Personat që e bëjnë nuk kanë të bëjnë me islamin.

Një nga format që përdorin magjistarët që është shumë e përhapur, është për të shkatërruar një individ, për të futur sherre. Është forma më e lehtë se nuk i shkon mendja askujt, pasi kur i jep disa vezë, brenda saj fut dhe një vezë me magji. Njeriu e fryn vezën dhe i vendos xhindet. Kështu i bën magji.

Në taktikën e përditshme, ne e kemi gjetur nëpër të çarave të mureve, nëpër tuba sobe, nëpër biznese, magazina”, u shpreh ai.