Nëse pikasni macen e fshehur mes gjëmbaçëve në 20 sekonda, atëherë keni shikimin e falkoit

18 Tetor 2023, 16:31 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

Nëse pikasni macen e fshehur mes gjëmbaçëve në 20

Krijuesit e kësaj gjëegjëze thonë se nëse mund të gjeni macen e fshehur mes kaktusëve në figurë, atëherë nuk keni nevojë të kontrolloni shikimin te mjeku.

Kjo ‘puzzle’ relativisht e vështirë ka bërë të nervozohen edhe më ekspertët. Ilustruesit nga Arizona e krijuan atë duke përdorur bimën karakteristike të shtetit, duke fshehur një kotele të vogël mes bimëve të shkretëtirës.

Megjithse mund të ngatërroheni nga sfondi me drita dhe qindra gjembat e mprehtë të kaktusëve, nëse kërkoni do të gjeni mikun tonë leshtor.

Nëse nuk e keni gjetur akoma, maçoku është pak në të majtë të fotos, me veshët e ngritura përpjetë.

Nëse dëshironi një tjetër test, illustratori hungarez Gergely Dudás, i njohur si Dudolf, krijoi një iluzion optik me kërpudha dhe e shpërndau në Facebook.

Nëse pikasni macen e fshehur mes gjëmbaçëve në 20

Mes kerpudhave ka nje miush, nese mund ta gjeni …

Gjëegjëza është pak më e vështirë për t’u zgjidhur sesa mund të besoni fillimisht.

Per pergjigjet dhe te tjera lojra kaloni fotot ne galerinë e mëposhtme.

Një përdorues në Facebook shkruante: “Më pëlqejnë shumë këto zbulimet, na jepni të tjera”.

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128