Një “UFO” është parë duke lëvizur në një autostradë në SHBA

3 Korrik 2024, 14:31 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

Një “UFO” është parë duke lëvizur në

Sipas mediave të huaja, pamja e çuditshme ka ndodhur në SHBA dhe është bërë publike nga Zyra e Sherifit të Qarkut Crawford në Missouri.

Sipas tyre, dikush është parë në një autostradë, duke vozitur drejt Roswell për një festival.

Por në vend që të ngasin në një makinë, ata në fakt ishin në një automjet gjigant në formë “UFO-je”, i kompletuar me çati të hapur.

Megjithatë, në vend që të shkonin me shpejtësi normale, ata kishin vendosur për të vozitur me shpejtësi të lartë.

Një zyrtar, duke postuar në Facebook, tha: “Epo, nuk e dini kurrë se çfarë do të shihni nëpër Crawford County, por ky ishte një rast ‘jashtë kësaj bote’”.

Një “UFO” është parë duke lëvizur në