Bashkimi Bardhi-Berisha, zbarkon në Kukës, tkurret numri...

19 Shtator 2023, 13:27 / POLITIKË ALFA PRESS

Bashkimi Bardhi-Berisha, zbarkon në Kukës, tkurret numri...

Vetëm 5 ditë para zgjedhjeve të pjesshme në Kukës, deputetët e rithemelimit dhe ata që janë me Gaz Bardhin janë mbledhur këtë të martë në qytetin e Kukësit.

Takimi në Kukës sot ka ardhur në tkurrje pasi pjesëmarrja ka ardhur në ulje pasi morën pjesë rreth 30 deputetë.

Për takimin, deputetët demokrat u njoftuan gjatë fundjavës dhe është në vazhdën e takimeve që kanë zhvilluar deri më tani në kryeqytet me qëllim për-bashkimin e qëndrimeve të dy grupimeve të deputetëve.

Takimi shikohet edhe si një mbështetje dhe angazhim total i opozitës së drejtuar nga Berisha për të fituar bashkinë e Kukësit me kandidatin Emri Vata.

Ky i fundit ishte dhe vetë i pranioshëm në takim duke marrë mbështetjen e deputetëve demokratë.

 

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128