Escobar ‘rishpalli’ non-grata Berishën/ Kthupi: Anëtarësia të drejtohet tek Basha

21 Maj 2024, 22:14 / POLITIKË ALFA PRESS

Escobar ‘rishpalli’ non-grata Berishën/ Kthupi:
Deklaratat e Escobar se opozitës i nevojitet një lidership që nuk përfaqëson më kohën e shkuar u diskutuan sot në ‘Repolitix’ me moderatorin Denis Minga.

Sekretari i Partisë Demokratike, Rezart Kthupi shprehet se Escobar ka dashur të thotë që zgjidhja nuk është Berisha dhe anëtarësia duhet të drejtohet tek zoti Basha.

Ky qëndrim vazhdon e shpaloset edhe sot në lidhje me zotin Berisha. Çështja e kreut të PD-së është e ezauruar në dy kampet, tek nhjëra është zoti Berisha tek tjetar është zoti asha. Ajo që ngelet për të provuar se cili nga këta të dy do jetë kreu i PD-së.

Deduksioni më i thjeshtë është që nëse ka një drejtues të PD-së, drejtuesi që nuk mund të jetë është zoti Berisha, i vetmi që mund të jetë është zoti Basha. Për sa kohë zgjedhja, PD nuk është individi, anëtarët janë, do zgjedhin. Është zgjedhje mes këtyre të dyve. Shtetet e Bashkuara nuk duan zotin Berisha si drejtues të PD-së dhe duhet të drejtohet tek zoti Basha’, tha Kthupi.