
Byrek me djathë dhe qumësht

8 Prill 2025, 08:22 / RECETA ALFA
Përbërësit:
1 pako peta
200 gr djathë i bardhë
1 tufë koper
200 ml vaj
300 ml qumësht
Përgatitja:
Shtrojmë petët në tavë ku në çdo petë vendosim djathë të thërrmuar me kopër dhe yndyrë. Në fund e presim byrekun në katrore dhe e spërkasim bollshëm me qumësht. E vendosim në furrë të parangrohur në temperaturën 220 gradë Celsius për 45 minuta.

Plas skandali: Interceptohet sondazh kundër SPAK-ut!
nga Bato Kosova
ide

Mos u tallni me pleqërinë e Berishës por me ëndrrën për tu bërë dhëndër sërish
Nga Kreshnik Spahiu


Më në fund do të votojmë!
Nga Alban Daci
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128