Gjellë me mish dhe mashurka

Janë ndër produktet më të freskëta të stinës e gjenden kudo në treg.
Përbërësit
1 kg mashurka
500 gr mish viçi
2 qepë
3 thelpi hudhër
2 domate
Pak pure domateje
Vaj ulliri
Kripë dhe piper të zi
Majdanoz.
Udhëzimet
Lajmë dhe pastrojmë mashurkat.
I hedhim në ujë të valuar me kripë dhe i ziejmë për 15 minuta. Ndërkohë skuqim mishin me qepën në 3 lugë gjelle vaj ulliri deri sa qepa të zbutet mirë.
Shtojmë hudhrat të grira dhe domaten të grirë në rende.
I lëmë të marrin valë, më pas shtojmë pak pure domateje, kripë, piper të zi.
Shtojmë ujin nga uji e zierë i mashurkave dhe lëmë mishin të ziejë deri sa të ngulet piruri lehtë. Atëherë shtojmë mashurkat.
I lëmë të ziejnë dhe 10-15 minuta së bashku. 2 minutat e fundit shtojmë majdanozin dhe shërbejmë mashurkat e ngrohta.
Ju bëftë mirë!
JShtojmë ujin nga uji e zierë i mashurkave dhe lëmë mishin të ziejë deri sa të ngulet piruri lehtë. Atëherë shtojmë mashurkat.
I lëmë të ziejnë dhe 10-15 minuta së bashku. 2 minutat e fundit shtojmë majdanozin dhe shërbejmë mashurkat e ngrohta.
Ju bëftë mirë!
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
ide
"Dënim paraprak për Belinda Ballukun", përgjigje për Baton Haxhiun
Teatri që fsheh prapaskenën
Vija e kuqe e Berishës dhe vija e zezë e demokracisë në PD
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
