Krepa në furrë të mbushura me kimë kremviçeje dhe beshamel

Krepa në furrë të mbushura me kimë kremviçeje dhe beshamel
Përbërësit:
Për krepat:
1 gotë ujë
1 gotë qumësht
1 gotë miell
3 vezë
3 ls vaj
Pak kripë
Pak sheqer
Për mbushjen:
1 pako kremviçe
1 qepë mesatare
1 fç salcë domate
Për beshamelin:
3 lgj miell
3 lgj gjalpë
2 kokrra vezë
500 ml qumësht
100 gr djathë i butë pice
Kripë, arrë moskat
Përgatitja:
Përziejmë të gjithë përbërësit e brumit të krepave bashkë. Lyejmë tiganin me pak gjalpë dhe hedhim krepat me garuzhde duke i skuqur nga të dy anët. Përgatisim kimën me kremviçet e grira në blender, qepë të grirë imët dhe salcë domateje. Mbushim krepat me kimën, i mbështjellim në formë zarfi dhe i vendosim në një tavë. Në fund shtrojmë beshamelin sipër krepave duke e spërkatur me djathë. E vendosim tavën në furrë të parangrohur në temperaturën 200 gradë Celsius për 20 minuta.
Po ndodh...
Amerika mund të tërhiqet nga Europa, por jo nga SPAK
ide
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
