Romstek tradicional
23 Janar 2024, 07:16 / RECETA ALFA

Përbërësit:
800 gr mish i grirë
1 qepë mesatare
5 thelpinj hudhër
1 kokërr vezë
2 lgj bukë e grirë
Kripë, piper, rigon
Për salcën që do lyejmë romstekët:
3 lugë miell
2 kokrra vezë
Kripë, piper i zi, nenexhik
Pak ujë për një brumë mesatar
Vaj për skuqje
Përgatitja:
Në një enë vendosim mishin e grirë, qepën e grirë imët, vezën, bukën e grirë, kripë, piper, rigon. E punojmë mirë brumin dhe mbledhim romstekët sa pëllëmba e dorës. I lyejmë me masën që krijojmë nga mielli, uji, veza, dhe i skuqim në vaj të nxehtë.
Po ndodh...
Amerika mund të tërhiqet nga Europa, por jo nga SPAK
Nga Gentian Gaba
ide
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
