Një shoqëri e mirë me Ilir Shaqirin, Massimiliano: Më ka treguar për vuajtjet, profesionist i vërtetë

15 Qershor 2024, 22:39 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Një shoqëri e mirë me Ilir Shaqirin, Massimiliano: Më ka

Intervistë me Massimiliano i cili ka dhënë detaje nga jeta e tij me shumë deklarata me moderatoren Erjona Doci në ekanin e TCH. 

Erjola Doçi: Shoqëria me Ilir Shaqirin

Massimiliano: Është shumë profesionist për një film, ai bënte koreografinë dhe unë regjinë. Kam zbuluar një njeri me shumë shumë që ka sjellë punën që bën ky shtet dhe njerëzit që bëjnë. Mua më ka thënë disa herë që ka vuajtur për të arritur këtu.

Po ndodh...