Sa muaj iu deshën Luizit për ti studiuar gjithë Big Brother-at nëpër botë

18 Mars 2023, 13:23 / SHOWBIZ ALFA PRESS
Sa muaj iu deshën Luizit për ti studiuar gjithë Big Brother-at

Në një bisedë në tavolinën e bukës me Gertin, Kiarën dhe Dean, Luizi ka filluar të tregojë strategjitë që ka përdorur në lojë për të arritur deri këtu. “Ti do hyje që në Big Brother-in e parë?”

Luizi: Po, më thanë, por më vdiq baba dhe e lashë.

Gerti: Do me thënë e ke studiuar Big Brother-in që në pandemi?

Luizi: Jo mor burrë, dy muaj para setë hyj. Thashë ta marr vesh njëherë se ku po futem. E fillova të studioj lojërat, zarfat si bëhet BB.

Gerti: Rregullat janë internacionale, janë njësoj dhe në Big Brother-at nëpër botë?

Luizi: 99% janë njësoj. Lojërat e rregullat janë pak a shumë njësoj. Pasi kalova atë me punën e sëmundjes që shpika, thashë tani s’më mban më gjë. Kur e kalova
dhe atë nominim se rrezikova shumë, thashë tani kam mundësi ta luaj si të dua. Qëllimi kryesor ishte të kisha gjithë shtëpinë kundër.

Gerti: Ku ishte sekreti për mos me të injoruar dhe të të ktheheshin?

Luizi: Kam qenë shumë i drejtëpërdrejtë dhe vulgar.
Humor s’kam pasur shumë, pastaj fillova shaj njërin, shaj tjetrin, ata u lëshuan.

Po ndodh...

ide

receta Alfa

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128