Dyndje qytetarësh drejt kishës së Shna Ndout, ‘bllokohet’ Laçi, radhë kilometrike automjetesh

12 Qershor 2024, 23:26 / AKTUALITET ALFA PRESS

Dyndje qytetarësh drejt kishës së Shna Ndout,

Kjo e mërkurë përkon me mbylljen e pelegrinazhit 13 javor në kishën e Shna Ndout në Laç. Mijëra qytetarë iajnë drejtuar vendit të Shenjtë për të kremtuar festën e Shna Ndout.

Kjo ka bërë që të ketë trafik të rënduar dhe radhë kilometrike mjetesh në Laç.

Për mbarëvajtjen e pelegrinazhit janë angazhuar dhjetëra forca policie dhe shërbimi shëndetësor.

Pelegrinazhi i shenjtë ka filluar në mes të muajit mars, që është e marta e parë e pelegrinazhit në shenjtoren e Shna Ndout dhe përfundon në 13 qershor, që është dhe festa kulmore.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128