Masa e sigurisë, Fatmir Bektashi paraqitet në SPAK

20 Nëntor 2023, 11:22 / AKTUALITET ALFA PRESS

Masa e sigurisë, Fatmir Bektashi paraqitet në SPAK

Ndërtuesi Fatmir Bektashi është paraqitur në SPAK në zbatim të masës për ‘detyrim paraqitjeje’ dhënë ndaj tij në kuadër të hetiit penal për privatizimin e ish-kompleksit sportiv “Partizani”.

Kjo është hera e dytë që Bektashi është paraqitur në SPAK për masën detyrim paraqitjeje, ndërsa në të dyja rastet ka refuzuar të flasë për mediat.

Lidhur me çështjen janë nën akuzë dhe Jamarbër Mallteri e kryedemokrati Sali Berisha, të cilët i kanë cilësuar politike akuzat e SPAK.