Lufta në Gaza, IDF: 42 pengje izraelite janë vrarë nga Hamasi

24 Qershor 2024, 22:39 / BOTA ALFA PRESS

Lufta në Gaza, IDF: 42 pengje izraelite janë vrarë nga Hamasi
Forcat Mbrojtëse të Izraelit (IFD) njofton se 42 pengje izraelite të marrë nga Hamasi, kanë vdekur.

Në një përditësim më 8 qershor, zyra e kryeministrit izraelit kishte thënë se të paktën 41 pengje nga sulmi i 7 tetorit besohej se ishin të vdekur, ndërsa trupat e tyre mbaheshin në Rripin e Gazës.

Forumi i Pengjeve dhe Familjeve të Zhdukura vajtoi Alatrashin në një deklaratë dhe tha se do të qëndrojë pranë familjes së tij derisa eshtrat e tij të kthehen në Izrael.

Po ndodh...