Këmbimi valutor 8 korrik/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

8 Korrik 2024, 08:28 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor 8 korrik/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro,

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.1 lekë dhe do shitet me 93 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.5 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.4 lekë dhe do shitet me 103.4 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.7 lekë dhe do shitet me 118.7 lekë.

Këmbimi valutor 8 korrik/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro,