Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

11 Shkurt 2024, 08:26 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e

Monedha e euros shitet sot me 104.3 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 97.1 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 121.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 72.1 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 110.4 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.65 lekë.

 

Po ndodh...