May 14 elections/ The 9 crooked names for the SP Mayoral candidate in Librazhd are revealed

2023-03-19 13:46:59 / POLITIKË ALFA PRESS

May 14 elections/ The 9 crooked names for the SP Mayoral candidate in Librazhd

The Assembly of the Socialist Party of the Librazhd Municipality met this week and held serious consultations with the base which proposed the candidates for the new municipal council and the candidacies for the mayor of this municipality.

What caught the eye during the consultations and discussions was the fact that the proposals for the candidates for president were numerous and these proposals were dominated by the candidates who were and are currently leaders in the most important directorates such as the State Cadastre Agency, the Hospital, the Directorate of Protected Areas, the Directorate of Social Security, the Directorate of Public Health as well as the Directorate of Agriculture and Food.

While there were no candidacy proposals from civil society or personalities from different fields. This list also includes the current head of this municipality, Kastriot Gurra, who has run Librazhd for two consecutive terms, intending to run for a third term, as well as the Speaker of PS Librazhd, Fatbardhja Qatja.

It is interesting that the Librazhd SP Assembly has also proposed Mr. Asllan Musta as a candidate for Mayor of this Municipality, a well-known name from the business world, but also quite active in politics over the years. The businessman Musta from the village of Zgosht of the Librazhd Municipality Center Administrative Unit is part of the Albanian Diaspora in the United Kingdom where he runs several important companies in which a large number of legal immigrants from Albania work.

After the proposal of businessman Asllan Musta as a candidate for Mayor, a large group of emigrants from Librazhdi who live and work in Great Britain have turned to their fellow Librazhda patriots through a public message to evaluate him seriously and give him support maximum.

“Ne vlerësojmë padyshim edhe kandidatët e tjerë që ka propozuar Asambleja e PS, por duke parë angazhimin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm të tij për t’u bërë më e mira për Librazhdin ne si Diasporë shpresojmë që ai të jetë kandidati i përzgjedhur mes atyre që i janë propozuar Kryesisë së PSSH për kryetar i Bashkisë së Librazhdit. Jemi krenarë që një emigrant i njohur për me sipërmarrjet e tij është mes emrave që do përzgjidhen për të garuar për postin e kryetarit të bashkisë në vendlindjen e tij në një kohë që politika po fajësohet për largimet masive nga vendi ynë.
Ne e duam Librazhdin dhe miratimi si kandidat për kryetar bashkie i biznesmenit Asllan Musta do të jetë jo vetëm një sinjal pozitiv, por edhe një mesazh i qartë për të gjithë se në është momenti i duhet që t’i hapet rruga për të qeverisur atyre njerëzve që nëpërmjet punës së ndershme dhe sakrificave të panumërta në emigracion kanë arritur të kenë sipërmarrje të suksesshme edhe në vendet më të zhvilluara”, shkruhet në mesazhin publik të grupit të komunitetit të emigrantëve librazhdas në Diasporë në Britaninë e Madhe.

Lista e propozuar për kandidatë për kryetar bashkie nga Asambleja e PSSH Librazhd

1- Kastriot Gurra
2- Hysni Hoxha
3- Enver Shkurti

4- Fatmir Brazhda
5- Asllan Musta
6- Bledar Hima

7- Fatbardha Qatja
8- Mariglen Disha
9- Ermal Kurti

 

Happening now...

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128