Berisha: “Vura kronometrin gjate nominimit Kiara- Olta”

2023-03-31 17:54:07 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Berisha: “Vura kronometrin gjate nominimit Kiara- Olta”

Në “ Ftese në pesë” tek sa ishte duke u folur për suksesin e jashtëzakonshëm që kanë pasur këngët e krijuara brenda shtëpisë e menjëherë sapo kanë dal, vëmendja u ndal edhe tek baza e famshme e nominimeve.

E krijuar nga Inxhinieri i audios ne Top Channel, Besnik Gaçe, kjo bazë është kthyer tashmë në refrenin e netëve të spektaklit.

Antonela Berisha tregoi mes batutave se gjatë natës kur në nominim kishte qenë Kiara me Oltës ajo kishte vendosur kronometrin se sa do të zgjaste momenti i suspansës… Dhe a e dini sa? Plot për dy minuta e gjysmë Antonela kishte qenë me zemër në dorë deri kur Arbana më fund lexoi vendimin e publikut….

 

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128