FOTO- WhatsApp bën ndryshimin e ri

30 Maj 2023, 14:54 / JETË ALFA PRESS

FOTO- WhatsApp bën ndryshimin e ri

WhatsApp është një nga aplikacionet më të njohura të thirrjeve me video, por përdoruesit e tij ende nuk mund ta ndajnë ekranin e pajisjes së tyre me njerëzit me të cilët me të cilët po flasin. Sipas mediave të huaja, aplikacioni i komunikimit, WhatsApp është vendosur të përmirësojë veçoritë e tij të thirrjeve video me një opsion të ri për ndarjen e ekranit.

Kjo veçori është aktualisht e disponueshme për disa testues beta që kanë instaluar përditësimin më të fundit të ëhatsApp beta për Android 2.23.11.19 nga Google Play. Ndarja e ekranit gjatë telefonatave me video do të aktivizohet kur përdoruesi prek një ikonë të re që do të shfaqet në menunë e kontrollit të thirrjeve.

Ky opsion ka ekzistuar për një kohë në platforma të tjera si Teams dhe Zoom, por tashmë do të aplikohet edhe nga aplikacionit i kompanisë Meta.