Fotoreporteri i NYT: Kam mbuluar disa luftëra, ajo në Kosovë më e tmerrshmja

2 Tetor 2023, 20:29 / KOSOVA ALFA PRESS

Fotoreporteri i NYT: Kam mbuluar disa luftëra, ajo në Kosovë

Ish-fotoreporteri i New York Times, Wade Goddard ka treguar përjetimet dhe kujtimet e tij nga koha kur shërbeu në terren në luftën e Kosovës.

Ai kujton 23 anëtarët e familjes Deliu nga Abria e Drenasit që u vranë e u masakruan nga forcat serbe 25 vjet më parë ku në mesin e tyre, ishte edhe 7-vjeçarja Donjeta Deliu.

Në një intervistë për Euronews Albania, ish-fotoreporteri tha se në karrierën e tij ka mbuluar shumë luftëra por ajo në Kosovë ka qenë me e tmerrshmja që ka përjetuar.

Po ndodh...