Ish-agjenti i inteligjencës amerikane plas deklaratën ‘bombë’: Alienët ekzistojnë, unë mund ta vërtetoj

27 Korrik 2023, 11:23 / MISTERE ALFA PRESS

Ish-agjenti i inteligjencës amerikane plas deklaratën
Ish-agjenti i inteligjencës amerikane, David Grusch, dëshmoi gjatë seancës dëgjimore të UFO-ve në Kongres se Alienët ekzistojnë. Ai thotë se e konfirmon ekzistencën e alienëve përmes shikimeve të UFO-ve dhe rikuperimit të avionëve të tyre me mbetje biologjike.

Gjatë dëshmisë së tij, Grusch zbuloi gjithashtu posedimin nga qeveria amerikane që flet për trupa jo-njerëzor jashtë botës. Ai përmendi kolegët e lënduar nga aktiviteti i UAP-it dhe përfshirja e qeverisë federale, madje duke zbuluar anijet e rrëzuara me pilotë alienë.

Zbulimet befasuese të Grusch hedhin dritë mbi takimet jashtëtokësore, duke shtuar edhe më shumë dyshimet për ekzistencën e UFO-ve.

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128