Ja kush e fitoi Big Brother Vip Kosova

18 Mars 2023, 08:40 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Ja kush e fitoi Big Brother Vip Kosova

Mbrëmja e djeshme ishte me shumë

emocion dhe spektakë.

Mes 5 finalistëve që ishin Stresi,Vedati, Xhuliana, Gresa dhe Artani.

Në dyshen e fundit çmimi u nda mes Stresit dhe Vedat, ku Stresi ja ka dalë të triumfojë.

Ndër gjërat kryesore që ai shprehu pas fitores ishte fakti që në Big Brother kishte takuar veten e tij.

 

Po ndodh...