“Nuk na ndalin as në jug as në veri”, Albin Kurti: Në fokus plotësimi i nevojave të qytetarëve

5 Nëntor 2023, 16:34 / KOSOVA ALFA PRESS

“Nuk na ndalin as në jug as në veri”, Albin Kurti: Në

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje dhe qeverisja e tyre janë të pandalshme dhe pavarësisht se kush e ku i pengon, ata nuk do të mund t’i ndal askush.

Në takim Lëvizja Vetëvendosje me pikat e saj, Kryeministri i Kosovës u shpreh se së bashku me qeverinë nuk do të influencohen as nga faktorët e jashtëm teksa fokusi do të mbetet tek plotësimi i nevojavë të qytetarëve.

Ai shtoi se është e pa drejt dhe e pasaktë kur njerëzit mendojnë se që nga qeverisja duhet kërkuar vetëm punësim i ndonjë të njohuri apo ndonjë familjari. Sipas tij, kjo kërkesë është i përket mendësisë së vjetër.

Kryeministri Kurti e nisi fjalimin duke kujtuar Astrit Deharin, në shtatë vjetorin e vdekjes së tij, për të cilin tha se ishte aktivistë që është vrarë në burg.

Ai shtoi se fokusi i qeverisë është edhe investimet në infrastrukturë, arsim, shëndetësi, bujqësi dhe siguri.

 

ide