Panik në Kapitol, një automjet i dyshimtë alarmon policinë (Detajet)

19 Shtator 2023, 19:48 / KOSOVA ALFA PRESS

Panik në Kapitol, një automjet i dyshimtë alarmon policinë

Departamenti i Policisë së Kapitolit në Uashington është duke evakuuar zonën ndërsa oficerët po hetojnë një automjet të dyshimtë.

Një qen policie kontrolloi automjetin dhe policia urdhëroi menjëherë evakuimin.

Departamenti i Policisë së Kapitolit në Uashington është duke evakuuar zonën ndërsa oficerët po hetojnë një automjet të dyshimtë.


Një qen policie kontrolloi automjetin dhe policia urdhëroi menjëherë evakuimin.