“Shko gjeje diku tjetër se nuk jam e zonja”/ Gratë japin me “leje” burrat, shokohet studioja e “Ftesë në 5”

10 Nëntor 2023, 19:05 / KOSOVA ALFA PRESS

“Shko gjeje diku tjetër se nuk jam e zonja”/ Gratë japin

Falja e tradhtisë për 92 herë nga partnerja e Neymar ka ndezur diskutime pasditen e sotme në “Ftesë në 5”.

Teksa të ftuarit kane ndarë mendimet e tyre, duke e kundërshtuar tradhtinë dhe duke e përkufizuar si një akt i cili ndodh kur nuk ka dashuri, dedektive Shkënda ka folur me statistika. Ajo ka treguar se në Shqipëri nuk ndahen për një tradhti në të vërtetë.

Sakaq e ftuara tjetër e panelit, Arta Hysa, ka pohuar se gratë japin me leje burrin kur janë shtatzënë për 9 muaj, duke i lejuar të shkojnë me gra të tjera.

“Mund të jetë një shlodhje sepse ka qenë shtatzënë dhe i thonë 9 muaj. Ka plot ashtu që ia japin lejen. Kur janë shtatzënë i thonë shko gjeje diku tjetër se nuk jam e zonja”, ka treguar e ftuara.

Po ndodh...

ide

receta Alfa

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128