Profetësi/ Ritual për të fituar besimin në vete

25 Shtator 2022, 08:52 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

Profetësi/ Ritual për të fituar besimin në vete

Përbërës:

Një qiri i kuq
Një pasqyrë

Faza:
Çdo mëngjes pas zgjimit, pas ngrënjës së mëngjesit, ndezni një qiri të kuq dhe fiksoni me shikim flakën për disa minuta duke praktikuar marrjen dhe nxjerren e frymës në mënyrë të thellë.

Pastaj shikoni veten në pasqyrë dhe thoni me zë të lartë:

"Unë jam i (e) fort (ë), Unë jam i (e) bukur
Unë jam i (e) sigurt (ë) në veten time dhe unë kam plotë kapacitete’’

Pastaj fikni qirin dhe vazhdoni preokupimet e juaja të përditshme.
Procedura duhet të përsëritet çdo mëngjes derisa qiri të djeget plotësisht dhe prisni disa ditë përpara se të ketë efekt mbi juve.

Po ndodh...

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128