Eugen Beci: Drejtësia shqiptare të bëjë kujdes me Belerin...

18 Shtator 2023, 22:48 / POLITIKË ALFA PRESS

Eugen Beci: Drejtësia shqiptare të bëjë kujdes me Belerin...

Avokati Eugen Beci u shpreh se autoritetet shqiptare duhet të bëjnë një kujdes të theksuar për të mos shkelur nenin 6 të GJEDNJ-së.

“Autoritetet shqiptare duhet të bëjnë një kujdes të theksuar për të mos shkelur nenin 6 të Konventës të të Drejtave të Njeriut, për prezumimin e pafajësisë nga deklarimet politike që po bëhen dhe këtu ka raste kur Strasburgu ka vendosur pro personave të tillë”, tha ai në emisionin “Drejt” nga në Ora News.

“GJEDNJ ka pasur një rast me një shtet që ka pasur ndërhyrje të forta nga shumë zyrtarë, ku ka vendosur se ata shkelën parimin e prezumimit të pafajësis”, shtoi ai.